joomla templates top joomla templates template joomla

Webműhely 1 (2010-2015)

Hat új termék az Átalvetőn

on . Beküldve: Webműhely 1

Az Átalvető kínálata az elmúlt napokban 6 új termékkel bővült. Az átalvetős termékek között immár megtalálható szemes paszuly, házi tojás, friss kecske sajt, telemea, túró és orda is. 

A Gyulafehérvári Caritas Vidékfejlesztés egy közvetlen értékesítési hálózatot működtet, amely az „Átalvető" márkanév körül koncentrálódik. Kezdeményezésükkel lehetőséget kínálnak a falusi kisgazdaságok számára a termékeik értékesítésére online rendszerben. A projekt célja egy bizalmon alapuló kapcsolati hálózat kialakítása a falusi őstermelő és a városi fogyasztó lakosság között.

Az átalvető.ro honlap kivitelezésével egyesületünket bízták meg. A honlap 2011 októberében indult útjára. Mivel teljes mértékben egyetértünk a projekt értékeivel, küldetéseivel, céljaival ezért azóta partnerként, ingyenesen frissítjük és fejlesztjük. A honlapon jelenleg 12 udvarhelyszéki gazda 61 termékéből lehet rendelni. A honlapnak több mint 150 bejelentkezett felhasználója van, és az elmúlt 4 hónapban átlagosan havonta 470 látogatást regisztráltunk.

Reméljük hamarosan Gyergyószékre is kiterjed az Átalvető program.

Tags: Átalvető

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu