joomla templates top joomla templates template joomla

Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont

 

eroforraskozpontlogoA Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont szakmai erőforrásokat, útmutatást és támogatást biztosít a szociális háló szereplői (nonprofit szervezetek, szolgáltatók, szakemberek, szociális szakon tanuló egyetemisták) számára a térség szociális hálójának fejlesztése, a helyi közösség életképességének növelése érdekében.

Az erőforrásközpontot 2015-ben alapítottuk és azóta közösen működtetjük az Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért egyesülettel. Jelenleg 28 kisebb-nagyobb projektet, szolgáltatást működtetünk egy 11 fős, önkéntesekből álló, csapattal. Jelenleg ez egyesületünk legfontosabb projektje.

Az intézmény főbb tevékenységi területei: szociális háló fejlesztése, társadalomkutatások, képzési programok szervezése, tehetségtámogató programok, megvalósítása, szakmai erőforrások biztosítása.

 

eroforraskozpont honlap 

Tovább a honlapra >>>

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu