joomla templates top joomla templates template joomla

Egészségtudatos gondolkodás Magyarországon és Romániában

on . Beküldve: Életmód tábor

A "Humán-Öko" Észak-Magyarországi Regionális Egyesület nemzetközi programot kezdeményezett az egészségtudatos gondolkodás vizsgálatáról és megvalósításáról. Amennyiben a Tempus Közalapítvány pozitívan bírálja el a pályázatot, a program a Műhely Egyesülettel együttműködésben fog megvalósulni.

A másfél éves program igen gazdag különböző szakmai eseményekben. A programot nemzetközi kutatással kezdjük, aminek eredményeire alapozva tematizált szemináriumokat tartunk. Ezt követően megvalósul egy tanulmányút Egerben, ahol a célcsoport tagjai kortárssegítő képzésen vesznek részt. A program során megvalósítunk egy életvezetési, életmód tábort Gyergyószentmiklóson, ahol az elméleti ismereteket a gyakorlatban hasznosítják a részvevők. A projekt során megszerzett tapasztalatokat, eredményeket konferencia keretében mutatjuk be Kolozsváron, lehetőséget teremtve a továbbvitel lehetőségeinek megvitatására és partnerségek kialakítására egyaránt.

Életmód tábor Gyergyóban

on . Beküldve: Életmód tábor

Szeptember 10-14 között nemzetközi életmódtábort szervezünk Gyergyószentmiklóson, a Csiky kertben, a Szent Benedek Tanulmányi Központban. A szakmai tábor során egri és gyergyói fiatal szakemberek és egyetemisták tapasztalatcseréjére kerül sor, fő témáink az egészségnevelés, egészségtudatosság, prevenció.

Az öt nap során előadásokkal, kis- és nagycsoportos beszélgetésekkel, kirándulásokkal, szabadidős tevékenységekkel várjuk a résztvevőket.

Sikeres volt az Életmód Tábor

on . Beküldve: Életmód tábor

Szeptember 10-14 között nemzetközi életmód tábort szerveztünk Gyergyószentmiklóson, a Szent Benedek Tanulmányi Központban. A szakmai tábor során egri és gyergyói fiatal szakemberek és egyetemisták tapasztalatcseréjére került sor. A fő témánk az egészségnevelés, egészségtudatosság, prevenció voltak.


SDC10098Az öt nap előadásokat, beszélgetéseket, intézménylátogatásokat, kirándulásokat, szabadidős tevékenységeket foglalt magába.

Az első napon az ismerkedésé volt a főszerep, majd a tábor résztvevői közös kulturális esten vettek részt a városban, ahol az első Örmény Művészeti Fesztivál keretében tartott koncertet látogatták meg.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu