joomla templates top joomla templates template joomla
×

Üzenet

Failed loading XML...

Bemutatkozás

A Műhely Egyesületet 2010-ben hoztuk létre Gyergyószentmiklóson.

Az egyesület lapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, ifjúsági, oktatási, gazdasági valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kezdetben négy fontos programba csoportosítottuk tevékenységeinket, amelyeknek a TudásMűhely, ForrásMűhely, WebMűhely és TurizmusMűhely nevet adtuk. Ezek keretében számos oktatási, kutatási és fejlesztési projektet valósítottunk meg, pályázatíró csoportot működtettünk, nonprofit szervezeteknek biztosítottunk ingyenes tárhelyet honlapjaik számára, honlapokat készítettünk szervezeteknek, intézményeknek, vállalkozásoknak, valamint egy turisztikai portált tartottunk fent a térség turizmusának fejlesztése érdekében. --> Bővebben a régi programjainkról...

Egyesületünk életében egy új szakasz kezdődött 2015-ben, amikor az Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért egyesülettel közösen megalapítottuk a Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpontot. Tevékenységeinket jelentősen átalakítottuk és minden energiánkkal az erőforrásközpont működtetésére és fejlesztésére koncentráltunk. Jelenleg 28 kisebb-nagyobb projektet, szolgáltatást működtetünk egy 11 fős, önkéntesekből álló, csapattal. Régi programjaink közül csak a Civil-Gyergyó portál és a WebMűhely maradt meg (utóbbi is korlátozott formában), később viszont sikerült elindítsuk a szociálisháló.ro portált az erdélyi magyar szociális tevékenységű szervezetek számára.

 

Az erőforrásközpont hírei

A Civil-Gyergyó hírei

A Szociálisháló.ro hírei

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu