joomla templates top joomla templates template joomla

Webműhely 1 (2010-2015)

Elkészült az Átalvető.ro

on . Beküldve: Webműhely 1

A Gyulafehérvári Caritas Vidékfejlesztés egy közvetlen értékesítési hálózat kiépítésén dolgozik, amely az „Átalvető" márkanév körül koncentrálódik.

Kezdeményezésükkel lehetőséget kínálnak a falusi kisgazdaságok számára a termékeik értékesítésére online rendszerben. A projekt célja egy bizalmon alapuló kapcsolati hálózat kialakítása a falusi őstermelő és a városi fogyasztó lakosság között. A hagyományos gazdálkodás által előállított termékek révén a városlakók megtapasztalhatják a vidék hamisítatlan ízeit.

Az átalvető.ro honlap kivitelezésével és fejlesztésével egyesületünket bízták meg. Az elmúlt hetekben a honlap folyamatosan alakult, míg elérte mostani arculatát és gazdag tartalmát: jelenleg 10 udvarhelyszéki helyi termelő 25 terméke érhető el az oldalon. Ezen kívül eseménynaptár foglalja össze az átalvetős eseményeket illetve azokat az eseményeket is, amelyen az átalvetős gazdák termékeikkel részt vesznek. Az oldalon továbbá egyre bővülő tudástár is elérhető, amely a gazdáknak és vásárlóknak egyaránt hasznos információkat biztosít.

A projekt lelkes támogatói vagyunk, mivel maximálisan egyetértünk értékeivel, céljaival. Ennek következtében igyekszünk segíteni a Caritas kezdezményezését, népszerűsítéssel, ingyenes tárhely illetve műszaki támogatás biztosításával.

Tags: Átalvető

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu