joomla templates top joomla templates template joomla

Max Weber partnerség (2011-2012)

Csapatépítő és jövőképtervező tréning

on . Beküldve: Max Weber

A Max Weber Szakkollégium hallgatóinak részvételével egésznapos tréningre került sor 2010 december 17-én Kolozsváron, a BBTE Szociológia Tanszék épületében. A tréningnek kettős célja volt az ismerkedés-összerázás valamint a szakkollégium jövőképének meghatározása.

maxweberEzen céloknak megfelelően állítottuk össze a napi programot. A kezdeti bemutatkozó, névtanuló, ismerkedő játékok után tisztáztuk a jelenlévők tréninggel kapcsolatos elvárásait, majd folytattuk az ismerkedést mélyebb gyakorlatokkal. Ebédszünet után, a tervezésre való ráhangolódásként, beszélgettünk arról, hogy ki milyen motivációval érkezett a szociológia, antropológia szakokra illetve a szakkollégiumba. A délutáni tervezés során a „Prizmajáték" nevű technika segítségével leírtuk, hogy milyennek látjuk a szakkollégiumot, ideáltípusokat különítettünk el a szakkollégium céljai, működése tevékenysége tekintetében, majd közösen kialakítottuk azt a jövőképet, amely a teljes csoport sajátja.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu