joomla templates top joomla templates template joomla

Más kezdeményezések

Önkéntes tábor Kiskunhalason

on . Beküldve: Vegyes

Az Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért szeretné felhívni a figyelmeteket egy október végén Kiskunhalason megrendezésre kerülő táborra. A tábort a kiskunhalasi Civilek a Jövőért Alapítvány szervezi a részvétel, utazás, kaja és szállás költsége ingyenes.
A tábor célja, hátrányos helyzetű gyerekek foglalkoztatása, lehetőségekkel való ellátása, önkéntesség népszerűsítése illetve az erdélyi kultúra megismertetése a táborban résztvevő gyerekekkel.

A tábor programja
2013 október 24, Csütörtök

  • Érkezés Kiskunhalasra, (az oda utat egyénileg kellene megszervezni);
  • Ismerkedés;
  • Bepillantás az ottani önkéntesek életébe;

2013 október 25, Péntek

  • Felkészítő a táborra;
  • Készségfelmérő;
  • Az önkéntesek ötleteinek beépítése a tábor programjába;

2013 október 26 – 30, Szombat - Szerda

  • Tábor a hátrányos helyzetű gyerekekkel, különféle programok, kézműveskedés, közös játékok, kirándulás, légvárazás stb. való részvétel. Az önkéntes feladata a gyerekekkel való foglalkozás, olyan programok (játékok, tánc, zene, ének stb.) szervezése, ami az erdélyi magyar kultúra bemutatására alkalmas. Bejáró tábor így a hétvége és az esték szabadok.

2013 október 31, Csütörtök

  • Indulás haza, (az ottani szervezet gondoskodik az önkéntesek hazahozataláról).

Gyergyószentmiklósról max. 3 fiatal önkéntest tudnak fogadni.
Jelentkezéshez egy néhény soros motivációs levelet kellene küldeni az ambrusritakukacyahoopontcom címre legkésőbb október 1-ig.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu