joomla templates top joomla templates template joomla

BBTE Gyergyó (2010-2015)

Szakmai műhelyeket szerveznénk a segítők számára

on . Beküldve: BBTE Gyergyó

A BBTE gyergyói kihelyezett szociális képzésének valamint a segítők hálójának fejlesztése érdekében pályázatot adtunk be a Communitas Alapítványhoz. A tervezett program célja szakmai műhelyek, esetmegbeszélések és szupervíziós tanácsadás-alkalmak szervezése Gyergyószentmiklóson. 

A pályázatot a BBTE doktorandusz csapata készítette, a Bolyai Társaság jogi hátterét használva. A szakmai műhelyekre április-június időszakban havi egy alkalommal kerülhet sor. Körülbelül 80 személyt hívunk meg (segítő foglalkozású szakembereket valamint szociális képzésben részt vevő egyetemistákat), 45 személyre számítunk a három műhely során. Az előadások-műhelyek tervezett témái: iskolai tanácsadás, csoportokkal való munka, társadalmi kommunikáció, szupervíziós tevékenységek.

Az előadásokat-műhelyeket a BBTE Magyar Szociológia és Szociális Munkás-képző Intézet tanárai fogják tartani.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu