joomla templates top joomla templates template joomla

Webműhely 1 (2010-2015)

Pályázat a Szent István plébánia honlapjának fejlesztéséért

on . Beküldve: Webműhely 1

szentistvanA Communitas Alapítvány kiírására pályázatot készítettünk a Szent István plébánia számára. A pályázat célja, hogy a honlap prédikációs részét fejleszteni lehessen úgy, hogy a prédikációk kulcsszó alapján kereshetőek legyenek, a hívek hozzászólhassanak az egyes videókhoz.

A honlapot a Műhely Egyesület frissíti és fejleszti. A honlapra (www.szentistvanplebania.ro) rendszeresen felkerülnek a hírek, hirdetések, miserendek valamint a prédikációkról készült videók. Ezen kívül különféle hitéleti anyagok is megtalálhatóak, de bemutatkozó írások, fényképgaléria is. Jelenleg közel 100 prédikációs videót tartalmaz az elmúlt 3 év vasárnapi és ünnepi szentmiséiről. Ezen videók iránt az egyházközség híveinek de másoknak is egyre nagyobb az érdeklődése. Az elmúlt három évben közel 15.000 személy látogatta meg a honlapot, 29.000 alkalommal, ezek közel fele visszatérő látogató. Az egyes prédikációkat 50-300 alkalommal látták már a látogatók.

A gyergyószentmiklósi Szent István Római Katolikus Plébánia 2009-ben lett alapítva, több mint 5000 római katolikus hívő számára. A plébánia építésével párhuzamosan zajlott a közösség építése is. A közösségépítés egyik eszközeként hozták létre a plébánia honlapját. A honlap immár 3 éve szolgálja az egyház és a hívek közötti kapcsolattartást, az információ áramlást, a közösségi- és hitélet fejlődését, az evangelizációt.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu