joomla templates top joomla templates template joomla

Webműhely 1 (2010-2015)

Hat új klubtaggal zárjuk az évet

on . Beküldve: Webműhely 1

Az idei év utolsó két hónapjában 6 új taggal bővült WebKlubunk.

Decembertől a Progym Sport Klub Jégkorong Szakosztályát, a Free afFair Sport Egyesületet valamint a Csiky Kert Dendrológiai Park Egyesületet támogatjuk tárhellyel és szakmai tanácsadással.

Az egyesületek mellett három gyergyói vállalkozás is résztvevője lett programunknak: a Borzont kft, a Taxus kft, valamint az Euro Job & Business kft.

A következőkben bővebben is bemutatjuk új partnereinket:

A jégkorong a gyergyói térség legnagyobb népszerűségnek örvendő sportága, a Progym pedig az az emblematikus csapat, amelyért nagyon sok gyergyói szurkol és érdeklődik. Ennek megfelelően a csapat honlapja is igen látogatott, habár a látogatottság nagyban függ a csapat szereplésétől is. Az utóbbi évek legjobb szezonjában 2008/2009-ban közel 150.000 látogatást regisztrálhattak a honlapon, ami kb. havi 12.500 látogatást jelentett. Ez a szám az idei szezonban sajnos csak havi 3.500 körül van, de még így is jelentősnek mondható.

A Free afFair Sport Egyesület egy fiatal egyesület, célja a fair play eszme népszerűsítése színvonalas sportrendezvények szervezése által. Ezen rendezvények inkább szólnak a nagyközönségnek mint a versenyezni kívánóknak, hiszen az egyesület a részvételt, a közös játékot, az egészséges életmódot támogatja. Tevékenységi körei a labdarúgás és az asztalitenisz, ezen sportágakban csapatokat működtet. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektet értelmi sérült fiatalok mozgásfejlesztésére is, a Kék Csapat nevű kis csapat által.

A Csiky Kert Dendrológiai Park Egyesület célja, amint az nevéből is kitalálható a Gyergyószentmiklóson található dr. Csiky Dénes által alapított és róla elnevezett dendrológiai park értékeinek megőrzése, védelme valamint a kert fejlesztése, oktatási és turisztikai célokra való hasznosítása.

A fent említett vállalkozások közül a Borzont kft valamint a Taxus kft nagy hagyományokkal rendelkező fafeldolgozó vállalkozások, az Euro Job & Business kft. pedig fiatal dinamikus szakemberekből álló tanácsadó cég.

Tags: Webklub

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu