joomla templates top joomla templates template joomla

Újra pályáztunk a szociális kerekasztal újraindításáért

on . Beküldve: Szociális kerekasztal

Gyergyószentmiklóson jelenleg 30 szociális szolgáltatás működik, több szervezet és intézmény keretében. Néhány évvel ezelőtt az akkori szociális szervezetek havi rendszerességgel találkoztak, több hónapon keresztül. Már egy ideje olyan szociális kerekasztal indítását szeretnénk megvalósítani, ahol ezen szociális szervezetek, intézmények képviselői havi rendszerességgel újra találkozhatnak. A találkozók célja, hogy a résztvevő szervezetek keressék az együttműködési lehetőségeket, segítsenek egymás problémáinak megoldásában, keressék a közös tevékenységeket, stb.

Tavaly is pályáztunk már erre a célra, sikertelenül. Idén újabb pályázatot adtunk be a Communitas Alapítvány Művelődési Szaktestületéhez.

Terveink szerint a találkozókra a Gyergyói Szociális Erőforrásközpontban kerül sor 2013 május-október között. A találkozókon napi gondokat, apró együttműködési lehetőségeket is megbeszélünk és meghatározott témákat is körüljárunk (pl. külföldi önkéntesek fogadásának lehetőségeit).

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu