joomla templates top joomla templates template joomla

III. Gyergyói Mentálhigiénés Napok

on . Beküldve: Gyergyói Mentálhigiénés Napok

gymnlogoMájus 4-5-én harmadik alkalommal szervezzük meg a Gyergyói Mentálhigiénés Napok nevet viselő konferenciánkat Gyergyószentmiklóson a Csiky kertben található Szent Benedek Tanulmányházban.

A rendezvény célja, hogy színvonalas előadások és műhelyek által hozzájáruljon a segítő foglalkozásúak képzéséhez, bemutatkozási lehetőséget biztosítson a mentálhigiénés mesterképzésben és a BBTE doktori képzésében részt vevő fiatal szakemberek számára.

Idén péntek délután kezdődik a konferencia, előadásokkal, kutatási beszámolókkal, majd sor kerül a különböző tematikus műhelyekre (idősgondozás, korai fejlesztés, csoporttokkal való munka) és a gyergyói szociális szervezetek kerekasztal beszélgetésére is.

Az előző évekkel ellentétben, most szombat lesz a főnapunk, 13 hosszabb-rövidebb előadással. A nap fő témái az iskolai mentálhigiéné, az egészségnevelés, a drogprevenció valamint különböző társadalmi problémák lesznek. Idén is lesznek külföldi előadóink, dr. Szilágyi István (Eszterházy Károly Főiskola, Eger) és dr. Demetrovics Zsolt (Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Budapest) is megtisztel jelenlétével és előadásával. Szombaton az előadások mellett néhány szervezeti bemutatót és poszterbemutatókat is láthatnak a résztvevők.

Idén a rendezvényt anyagi támogatók nélkül saját erőforrásokból vagyunk kénytelenek megszervezni, de bízunk benne, hogy a tavalyi évekhez hasonló színvonalat tudunk biztosítani.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu