joomla templates top joomla templates template joomla

Elkészült a mentálhigiénés konferencia honlapja

on . Beküldve: Gyergyói Mentálhigiénés Napok

Május 6-7-én szervezzük gyergyószentmiklóson a II. Gyergyói Mentálhigiénés Napok konferenciát. A tavalyi rendezvénykor is működtettünk egy oldalt a mentálhigiénés mesteri csoport honlapján, idén pedig megérett az igény arra, hogy egy komoly konferenciahonlap fogadja az érdeklődőket.

gymnhonlapA konferencia oldala idén a BBTE Szociális Munka tanszék magyar tagozatának honlapján készült el. Az oldal tartalmazza a rendezvény rövid leírását, az előadók névsorát, a részletes programot. Ezen kívül a konferenciával kapcsolatos hasznos információk is megtalálhatóak, mint a konferencia helyszínének és megközelítésének leírása, szállás- és étkezési lehetőségek bemutatása.

Az oldalon idén lehetőség van arra is, hogy a jelentkezők online regisztráljanak és leadják szállás- és étkezési foglalásaikat. Ugyancsak megtalálhatóak a tavalyi konferencia előadásairól és a kutatóműhelyek bemutatkozásáról készített videók és bemutatók.

A honlapot a facebook közösségi oldalra is sikerült integrálni.

Komoly online reklámkampányt is terveztünk. Meghívókat küldtünk a tavalyi rendezvényen regisztrált személyeknek, a honlapon fiókkal rendelkező jelenlegi és egykori egyetemi hallgatóknak, meghívtuk Hargita és Kovászna megye szociális szervezeteit, a sajtót és különböző levelezőlistákon keresztül megszólítottuk a gyergyói közösséget is. Facebook oldalt is készítettünk az eseménynek.

A kampány eredményeiről hamarosan még írunk egy értékelő cikket.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu