joomla templates top joomla templates template joomla

Forrásműhely (2011-2012)

Kulturális, hagyományőrző pályázatokat készítettünk

on . Beküldve: Forrásműhely

46hargitamegye

Lejárt a Hargita Megye Tanácsa által kiírt kulturális programokat és népviseletet támogató programoknak. A ForrásMűhely csapata 4 pályázatot készített különböző egyesületek számára.

A múlt év sikereire alapozva, a Gyergyói Örmény Katolikus Egyesület idén is megszervezi az Örmény Művészeti Fesztivált. Erre a programra kértünk anyagi támogatást, hogy idén is sikerülhessen egy színvonalas program kialakítása. A program szeptember 8-10-e között zajlik majd.

A Csodavilág Napköziotthon Gézengúz Egyesülete először próbálkozik pályázással. Számukra a népviseletet támogató program kiírására készítettünk pályázatot, az óvodások számára szeretnének székelyruhákat varratni.

A Földváry Károly Hagyományörző Egyesület egy hagyományőrző tábor megszervezésére pályázott, ahol a résztvevők huszár életmódot folytatnak. A kulturális program keretében sor kerül majd lovastúrákra, huszárruhák varratására, lovak patkolására.

A Gyergyószárhegyi Torzsások Turisztikai Egyesületnek a VI. Híres Káposztavásár és Fesztivál támogatásáért pályáztunk, ami idén október 13-15 között lesz. 

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu