joomla templates top joomla templates template joomla
×

Üzenet

Failed loading XML...

Elkészült a gyergyói szociális szolgáltatások címlistája

szocialis cimlistaA gyergyószentmiklósi Műhely Egyesület 2012 április-május folyamán a BBTE Magyar Szociológia és Szociális Munka Intézetével közösen egy felmérést valósított meg a gyergyószentmiklósi szociális szolgáltatások helyzetéről. A kutatás során 29 szolgáltatást sikerült felmérni. Ezen szolgáltatások elérhetőségi adatait tartalmazza a Gyergyószentmiklósi Szociális Szolgáltatások Címlistája.

A címlista a civil-gyergyó.ro honlapon érhető el, és tartalmazza a 29 szolgáltatás megnevezését, a szolgáltatást működtető szervezet nevét, címét, a kapcsolattartó személyek nevét illetve telefonszámát és e-mail címét. Ugyanakkor a kapcsolattartók számára létrehoztuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezőlistát is.

Reméljük, hogy ezen adatbázis illetve levelezőlista elősegíti majd a szociális szolgáltatók egymás közötti kommunikációját, a gyergyói szociális háló fejlődését.

A Műhely Egyesület augusztus végére egy online katalógus létrehozását is tervezi. A katalógus szintén a felmérés adatainak felhasználásával készül el és az elérhetőségi adatok mellett tartalmazni fogja a szociális programok rövid leírását, célcsoportjaikat, szolgáltatásaikat.

A címlista online elérhető a következő címen (http://civil-gyergyo.ro/segito-halo/szocialis-szolgaltatasok-adatbazisa.html), illetve letölthető a cikk mellékleteként.

Az erőforrásközpont hírei

A Civil-Gyergyó hírei

A Szociálisháló.ro hírei

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu