joomla templates top joomla templates template joomla
×

Üzenet

Failed loading XML...

Szociális szolgáltatások felmérése: lezárult az adatgyűjtés időszaka

Szociális szolgáltatások felmérésére került sor Gyergyószentmiklóson az elmúlt két hónapban. A kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Magyar Szociológia és Szociális Munka Intézet valamint a gyergyószentmiklósi Műhely Egyesület április-május folyamán egy kutatást valósított meg. A kutatás célja az volt, hogy felmérjük a gyergyószentmiklósi szociális szolgáltatások helyzetét, illetve a felmérésből származó adatok segítségével különböző fejlesztéseket valósítsunk meg.

Az említett két hónap során 29 szociális szolgáltatást sikerült elérni, és kérdőív segítségével adatokat gyűjteni a szolgáltatásokat működtető szervezetekről, a szolgáltatások célcsoportjáról, az önkéntességgel kapcsolatos valamint a közösséggel való kommunikációs gyakorlatukról.

Az adatok feldolgozása már elkezdődött, reméljük hamarosan sikerül az első eredményeket is közöljük és megosszuk a szociális szolgáltatásokkal, valamint a helyi közösséggel. Köszönjük a szociális szolgáltatók együttműködését.

Az erőforrásközpont hírei

A Civil-Gyergyó hírei

A Szociálisháló.ro hírei

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu